TV Info Puls Vranje o projekciji filma


TV Info Puls Vranje 23. septembra 2020. godine, medijski je propratio projekciju filma Odbora za ljudska prava Vranje, u kojem su predstavljene najčešće prepreke i izazovi sa kojima se suočavaju osobe sa invaliditetom.

Organizacija za podršku ženama sa invaliditetom …IZ KRUGA – VOJVODINA, u partnerstvu sa Odborom za ljudska prava Vranje, a uz podršku Populacionog fonda Ujedinjenih nacija (UNFPA) realizuje projekat pod nazivom Izgradnja kapaciteta žena sa invaliditetom za zagovaranje njihovih seksualnih i reproduktivnih prava. Projekat se sprovodi u pet opština u Srbiji: Kragujevac, Raška, Temerin, Užice, Vranje i Valjevo, a traje od aprila do novembra 2020. godine.

Projekciji filma, pored predstavnika Odbora za ljudska prava i predstavnika brojnih udruženja osoba sa invaliditetom u Vranju, prisustvovali su i predstavnici grada Vranja, Zdravstvenog centra u Vranju, predstavnici  Osnovnog suda, Centra za socijalni radi i ostali relevantni predstavnici institucija koje su značajne za osobe sa invaliditetom.

TV Info Puls Vranje – Projekcija filma

Share this post