U toku je upis na program studija invalidnosti

Category: Novosti Tags: ,

IZ KRUGA VOJVODINA objavljuje poziv za UPIS PRVE GENERACIJE polaznica i polaznika na Neformalni obrazovni program studija invalidnosti: SADAŠNJOST INVALIDNOSTI.

Program je otvoren za sve zainteresovane punoletne žene i muškarce koje govore srpski jezik sa najmanje srednješkolskim obrazovanjem. 

Program će se realizovati od 4. aprila – 20. juna 2024. kroz 32 časa nastave organizovanih u 8 modula (četvrtkom od 16.00 do 20:00 sati) kroz lično učešće u programuu prostorijama IZ KRUGA VOJVODINA u Novom Sadu i odloženo učešće u programu na daljinu.

Program uključuje sticanje znanja iz savremene teorije i metodologije studija invalidnosti i iskustva živaljenja sa invaliditetom, i primenu stečenih znanja u aktuelnim aktivnostima i istraživanjima u lokalnoj zajednici usmerenih na povećanje vidljivosti doprinosa žena i muškaraca sa invaliditetom u kulturnom, umetničkom, naučnom, političkom i društvenom životu; mapiranje prepreka sa kojima se osobe sa invaliditeotm suočavaju u ostvarivanju svojih prava, unapređenje njihovih prava i kapacitetata zajednice osoba sa invaliditetom da svoja prava realizuju

Polaznice i polaznici koji učestvuju u 70% obrazovnog programa i izrade završni teorijski ili praktični rad uz mentorsku podršku dobiće Sertifikat o uspešno završenom obrazovnom programu SADAŠNJOST INVALIDNOSTI.

Besplatna literatura, nastavni materijali, osveženje i učešće u obrazovnom programu u arhitektonski pristupačnom prostoru i uz prevođenje na znakovni jezk su obezbeđeni za sve upisane polaznice i polaznike uz podršku fondacije Rekonstrukcija ženski fond i IZ KRUGA VOJVODINA.

Prijava vrši se popunavanjem Google formulara na linku: https://shorturl.at/boHMY najkasnije do 16:00 sati 20. marta 2024.

Broj polaznika i polaznica je ograničen. Spisak upisanih u PRVU GENERACIJU obrazovnog programa SADAŠNJOST INVALIDNOSTI biće objavljena na vebsajtu IZ KRUGA VOJVODINA najkasnije do 30. marta 2024.

Sva dodatna pitanja uputite kancelariji IZ KRUGA VOJVODINA radnim danima od 10:00 do 14:00 na telefonske brojeve 0216334584 ili 066447040 ili mejl: office@izkrugavojvodina.org.

Share this post