IZ KRUGA VOJVODINA na Devetom festivalu mentalnog zdravlja

Category: Novosti Tags: , ,

IZ KRUGA VOJVODINA će i ove godine uzeti aktivno učešće na FESTIVALU MENTALNOG ZDRAVLJA koji se ove godine održava od 10. do 20. oktobra 2024. godine. Tema ovog Devetog festivala mentalnog zdravlja je Odnos prema promenama u društvu i održava se pod sloganom Zašto se (ne) menjamo?!.

Saradnice IZ KRUGA VOJVODINA će u okviru Devetog festivala mentalnog zdravlja održati radionicu smeh joge na temu NAUČITE KAKO DA SE SMEJETE I SAČUVATE SVOJE MENTALNO ZDRAVLJE u ponedeljak 14. oktobra 2024. od 9:00 do 10:30 časova

Radionica je namenjena osobama sa intelektualnim smetnjama ali i svim drugim osobama koje imaju ili nemaju iskustvo sa radionicama smeh joge. Na radionicama smeh joge učimo i vežbamo kako da se smejemo bez viceva, šala i drugih podsticaja, već da se smejemo zato što smo tako  odlučili i zato što nam je naše mentalno zdravlje važno.

Na radionici ćemo se smejati, raditi vežbe disanja i opuštanja, pričati na temu zdravlja i važnosti očuvanja samopouzdanja i samopoštovanja i učiti kako se suočiti sa stresom izazvanim promenama.

Voditeljka radionice Tatjana Stojšić Petković psihološkinja i smeh joga liderka i asistenkinja Olga Vrtunski.

Učesnici su korisnici radnog centra škole Milan Petrović i svi drugi koji žele da nam se priključe, studenti, volonteri, aktivisti civilnih organizacija i svi drugi zainteresovani.

Za učešće u radinici se možete prijaviti slanjem mejla na adresu office@izkrugavojvodina.org najkasnije do 10. oktobra 2024. Broj mesta je ograničen.

Radionica će se održati u prostorijama IZ KRUGA VOJVODINA na adresi Bulevar vojvode Stepe 67, Novi Sad. Prostorije su arhitektonski pristupačne za korisnike invalidskih kolica I za osobe koje se otežano kreću.

Očekujemo vaše prijave!

Share this post