Promotivna akcija povodom Dana žena u Tržnom centru Big

Category: Novosti

Koordinatorka SOS službe …IZ KRUGA – VOJVODINA, Ivana Nikolić, i predstavnice organizacije SOS Ženski centar iz Novog Sada su u saradnji sa Color Press Group obeležile Međunarodni dan žena promotivnom akcijom u Tržnom centru BIG u nedelju, 8. marta 2015. godine.

Akcija je uključivala predstavljanje mobilne aplikacije Bezbedna i promovisanje kampanje Potpisujem koja se odnosi na punu primenu Konvencije Saveta Evrope protiv nasilja nad ženama i nasilja u porodici. Tokom celog dana posetioci BIG centra su bili u prilici da potpišu plakat za primenu Konvencije i na taj način daju svoj doprinos borbi protiv nasilja nad ženama.

Svaka žena koja je potpisala plakat dobila je ružu, promotivni materijal organizacija …IZ KRUGA – VOJVODINIA i SOS Ženski centar i brošuru Koliko sam bezbedna? Autonomnog ženskog centra iz Beograda. Akciju su podržale i predstavnice Tržnog centra BIG, Sonja Šurlan i Color Press Group-a, Milica Đokić.

Približno četiri stotine posetiteljki i posetitelja različitog uzrasta i iz najrazličitijih mesta Vojvodine dali su potpis za primenu Konvencije.

O akciji je informisao portal Lepota i zdravlje.

Share this post